Menu Luk

Limousine Service, Forretningskørsel og Transfer Service:

 • Transfer-service
  Vores velklædte og diskrete chauffører modtager Deres gæster i lufthavnen. Vi er Deres gæsters personlige chauffør via skilt med Deres firmalogo samt Deres gæsters navn. Vi bringer Deres gæster sikkert til bestemmelsesstedet i vores limousiner. Vi sætter en ære i at servicere Deres gæster efter Deres ønske. 
 • Roadshows
  Vi kører alle former for roadshows. Udnyt tiden optimalt – vore limousiner har ingen vente- eller afgangstider – vi kører når De er klar. Turen til Fyn, Jylland eller Skåne er tidsmæssigt konkurrencedygtig med indenrigsflyvning. I vores limousiner er der ovenikøbet god benplads! Brug bilen som mobilt kontor, mens vi sikkert transporterer Dem til næste møde.
 • Konferencer
  Vi arrangerer, at Deres gæster kommer fra lufthavn til hotel – til messe/konference – og igen til hotel/lufthavn sikkert og behageligt. Vi tilbyder endvidere at deltage i planlægningen af Deres kørselsbehov.
 • Firma-aftale
  Ring til os og få en aftale.
  Vore hjælpsomme chauffører vil være deres gæsts personlige guide og professionelt varetage Deres gæsts kørselsbehov. Vi klarer alle former for kørsel professionelt og sikkert, og er samtidig fleksible og kan tilpasse os Deres ønsker med kort varsel.
  Alle former for kørsel kan omfattes af en firma-aftale.
 • Kreditkort:
  Vi accepterer Mastercard, VISA og American Express internationale kreditkort.